Instagram

Workshop: woord en beeld

31-01-2018

Soms wil je én schrijven én beeldend bezig zijn… Bij de korte cursus Poëzieposter maken  kan het allebei! Op de eerste avond schrijf je o.l.v. schrijver en dichter Mary Heylema een poëtische tekst. Op de tweede avond maak je daar o.l.v. beeldend kunstenaar Milou Trouwborst een beeldende reactie op. Je gaat naar huis met je eigen poëzieposter.

De eerste bijeenkomst is op 5 april van 19.00 – 21.00 uur.
De tweede bijeenkomst is op 12 april van 19.00 -21.00 uur.

Kosten: €67,50 voor twee avonden, inclusief materiaal.

Lokatie & meer informatie: Kinderboeken winkel Utrecht
Aanmelden kan via info@kinderboekwinkelutrecht.nl

 

Gedicht door Mary Heylema – Beeld door Milou Trouwborst

Happy 2018!

02-01-2018

Gelukkig nieuw jaar!

Op 1 januari van dit nieuwe jaar kwam ik terug van een maand lang tijd doorgebracht te hebben in het prachtige Vietnam. Nu zit mijn hoofd vol. Vol ideeën en projecten waarmee ik het liefste zo snel mogelijk begin. Ook begin ik dit jaar met een cursus pottenbakken, wat ik al heeel lang wilde doen, en hoop op nog veel meer vlakken creatief bezig te zijn en me te ontwikkelen (nr. 1 inspiratie uit Vietnam: eten/koken).

Voor nu; de webshop is weer open en ik zal mijn mailtjes weer beantwoorden ;-)!

 

 

Tot volgend jaar!

01-12-2017

Het is december! Eindelijk! En dat zeg ik niet omdat ik zo veel van alle feesten houd. Stiekem ontvlucht ik ze dit jaar zelfs, want; de hele maand december piep ik er tussenuit in… Vietnam!

 

Mijn mailtjes* ga ik niet snel beantwoorden en in mijn webshop is alles helaas “uitverkocht”. Een kerstcadeautje kopen bij mij kan dus niet meer..

 

Wil je een beetje op de hoogte blijven van wat ik deze maand wel uitspook? Je kunt me volgen op Instagram, misschien dat ik daar af en toe wel iets van mij laat horen.

 

Tot daarna!

 

 

 

 

DICHTER

18-11-2017

Hoeraaaa! Het zesde nummer van DICHTER. is er! Extra bijzonder voor mij, want alle prachtige gedichten worden afgewisseld met beelden van mijn hand!

Meer info? Kopen, kijken, lezen zien? Ga naar hier!

 

 

Webshop Sale

13-11-2017

Het wordt kouder, de dagen korter en het jaar is al weer bijna om.. Tijd voor een grote schoonmaak in mijn atelier én tijd om cadeautjes te kopen. Daarom krijg je tot en met eind november 20% op alles in mijn webshop! (je kunt nu zelfs je cadeautje door mij laten inpakken ;-))

 

Le Bazarre markt – 23 september

20-09-2017

Het kan nog net! Op de markt staan. Dit keer vind je mij en mijn werk in de Snorfabriek (overdekt!) tijdens het Snor festival op de Le Bazarre markt. Tot dan?

Plint agenda

20-08-2017

Voor de vroege vogels; de PLINT agenda 2018 (met omslag beeld door mij!) kun je nu al vast kopen, mét korting! 

Le Bazarre markt – 1 juli

26-06-2017

Op 1 juli kun je mij weer vinden op de Le Bazarre markt in Utrecht, dit keer tijdens de lancering van RAUM! Meer info: www.lebazarre.nl

You have my word.

15-06-2017

Op dinsdag 20 juni organiseren Dreaming of Syria en Mooie woorden een bijzondere avond in de Club Nine van TivoliVredenburg. Syrische en Nederlandse literatuur en cultuur wordt samengebracht doormiddel van storytelling, muziek, overeenkomende sprookjes, prachtige oude en nieuwe gedichten en getalenteerde (jonge) schrijvers.

Meer info

Met veel plezier ontwierp ik voor dit evenement de beelduitingen:

Le Bazarre markt – 11 juni

05-05-2017

Op 11 juni sta ik op de leuke Utrechts’ reizende markt Le Bazarre, samen met een boel andere makers en verkopers. Zie ik je daar?

It’s Nice That

26-10-2016

It’s Nice That schreef op hun website een stukje over mijn werk, je leest het hier !

Expositie Kapitaal Utrecht

16-09-2016

Dit weekend kun je mijn werk ‘dit is (g)een verhaal’ bekijken tijdens de Expo ‘Round 2’ in Kapitaal. Zie ik je daar?

Expositie ’t Koffiekafeetje

21-01-2016

Vanaf 1 februari t/m 1 april is mijn werk te zien in ’t Koffiekafeetje in Arnhem. En kom ook langs tijdens het Art Release Arnhem Festival, waar ik met deze expo onderdeel van uit maak.