Instagram

Plint Pop Up Shop

07-12-2018

Van 13 t/m 23 december opent Plint een Pop Up Shop aan de Haarlemmerdijk in Amsterdam. En ik mag mee doen! Naast mijn werk op & in diverse Plint producten, vind je er ook mijn eigen prints, geprint op 100% gerecycled papier. Dus mocht je die dagen in (de buurt van) Amsterdam zijn, neem een kijkje en koop er je kerst cadeautjes.

 

13 t/m 23 december, Haarlemmerdijk 48 Amsterdam

Le Bazarre Markt – 11/11

28-10-2018

Op 11 november, tijdens het internationale festival Le Guess Who, organiseert Le Bazarre weer een gezellige en knusse markt. Dit keer op het Domplein in Utrecht en daar vind je mij met een kraam. Ben je er op tijd bij en kom je vast cadeautjes uitzoeken voor de decembermaand?

 

Expositie Rabarber

19-10-2018

 

Tot en met het einde van dit jaar vind je maar liefst 21 van mijn originele werken geëxposeerd bij Rabarber. Voor de expo maakte ik een selectie van 5 vrouwen. Iedere vrouw ‘plaatste’ ik in een omgeving; een woonkamer, uitzicht, landschap… Ik vind het interessant hoe door verschillende beelden naast elkaar te plaatsen, er een (ander) verhaal ontstaat, wat ook nog veranderd op basis van de perceptie van de kijker. Neem jij ook een kijkje? Ik hoor graag wat je er van vond!

 

10/2018 – 01/2019 : Zadelstraat 20, Utrecht

postcards zijn er ook te koop, á €2,50 per stuk

Plint & Friends @ DDW

 

Vanaf 20 t/m 28 oktober opent Plint de deuren voor P L I N T & Friends tijdens de Dutch Design Week, waar ik met mijn werk onderdeel van uit mag maken. Je vindt mijn prints en werk van andere ‘plint friends’ op de Sectie C. Elke dag open!

 

20 t/m 28 oktober: Sectie C Daalakkersweg 4-42, Eindhoven

RAUM markt 23/09

11-09-2018

RAUM Markt Utrecht

 

RAUM is jarig en wie jarig is trakteert op een festival! Op 23 september organiseert RAUM het Formplaats Festival. Met hapjes, drankjes, muziek, workshops én markt. En daar vind je mij! Van 12:00 tot 17:00 verkoop ik mijn werk van achter mijn kraampje.

Zie ik je daar?

Formplaats festival | RAUM | Berlijnplein 520, 3541 CN Utrecht

Interview Thalamus magazine

20-08-2018

Het Spaanse online Thalamus Magazine interviewde mij over mijn werk. Je leest het interview – in het Spaans – onder de categorie ‘Ilustración’.

 

 

Verhalen reeks SLAA

23-07-2018

Voor Stichting Literaire Activiteiten Amsterdam zal ik de komende weken de verhalenreeks ‘De verwachting’ illustreren.

“Verwachtingen, we hebben ze allemaal. Vooral de vakantie blijkt een bron van verwachtingen die anders uit kunnen pakken dan gehoopt. Verregend op de camping, een verbroken vriendschap, de verschrikkelijkste vakantiebaan die je ooit had…”

Het eerste verhaal is door Helena Hoogenkamp en het thema van dit keer is: ‘Op vakantie’.

 

 

Kinderverhalentraject

30-05-2018

Leuk nieuws! Onlangs werd ik geselecteerd om mee te doen aan het Kinderverhalentraject van Rose Stories. Samen met een auteur zal ik gaan werken aan een verhaal. In het najaar van 2018, krijgen de deelnemers de gelegenheid hun verhaal te pitchen bij producenten uit verschillende vakgebieden tijdens het Cinekid Festival 2018. Het kinderverhalentraject van stichting ROSE heeft tot doel het huidige kindermedia-aanbod van 4-12 jaar inclusiever te maken. Ze willen kinderen van alle achtergronden bereiken met diverse verhalen. Zoals schrijfster en literair pleitbezorger Sharron McElmeel het verwoordt: “Kinderen hebben behoefte aan zowel spiegels als ramen. Veel gekleurde kinderen zien de wereld alleen via ramen en zij hebben spiegels nodig. Andere kinderen zien alleen spiegels en zij moeten de wereld ook door ramen leren zien.”

 

Originele in de webshop

12-05-2018

 

Regelmatig krijg ik de vraag of mijn originele werken ook te koop zijn. Dit is bijna altijd wel het geval en vandaar dat ik heb besloten om er (beetje bij beetje) een aantal toe te voegen aan de webshop! Houd ‘m dus in de gaten, want ik zal de komende tijd regelmatig -oude en nieuwe- werken toevoegen. Mocht je interesse hebben in een werk dat je niet in de shop terug vindt? Stuur me dan even een berichtje, want de kans is groot dat ik deze nog wel heb liggen.

Vers van de pers

03-05-2018

Het is zo heerlijk als er weer nieuwe prints zijn gedrukt! De geur, het papier, de kleuren, ik word daar zo blij van! Mijn prints laat ik drukken bij Libertas Pascal in Utrecht, op fietsafstand van mijn studio. Ik vind het heel fijn dat ik met iemand kan praten over wat ik wil, op welk papier, hoe het er uit moet komen te zien en dat ze met je meedenken. Ik vind een goede kwaliteit erg belangrijk en daarbij probeer ik ook zulke natuurvriendelijke en duurzame beslissingen te maken wat betreft papier, materiaal, verpakkingen, etc. De prints laat ik drukken op 300 grams Cocoon Offset, dit is een 100% gerecycled papier dat een heel klein beetje grijzig is en mini spikkeltjes in zich heeft. Mooooi vind ik! In mijn webshop zijn de prints dus weer aangevuld, zijn er nieuwe en zijn er ook hele grote!

 

Snorfestival markt

25-04-2018

snor festival poster

 

Over een maand is het zo ver. Op 26 mei organiseert de Snorfabriek een Voorjaarsfestival bij @vechtclubxl, Europalaan 2B in Utrecht. Tussen 12 en 18 uur vind je mij en mijn werk op de markt!

Wat je er nog meer kunt doen? rondlopen, naar de wc, koffiedrinken, tekenen, dansen, snoepen, ijsjes eten, picknick wedstrijd winnen, rare muziek luisteren, jongleren, je schoenen uitdoen, streetdancen, balanceren, relaxen, zingen, knippen, plakken, neuriën, filmen, fluiten, verven, ukelele spelen, kleuren, niks doen, illustreren, tafelvoetballen, limonade of bier drinken of iets heel anders, goochelen, invlechten, handlezen, foto’s maken, prijzen winnen, schminken, …………………

 

SWOP puzzel

15-04-2018

 

Het is lang geleden dat ik een puzzel maakte. En nog nooit mocht ik er echt een maken! Na dat de crowdfunding behaald was, vroeg SWOP mij (en een aantal anderen kunstenaars) om een puzzel te ontwerpen. En nu is het resultaat klaar, zo leuk om te zien en om te doen.

 

Workshop: woord en beeld

31-01-2018

plint kerstkaart

Gedicht door Mary Heylema – Beeld door Milou Trouwborst

 

Soms wil je én schrijven én beeldend bezig zijn… Bij de korte cursus Poëzieposter maken  kan het allebei! Op de eerste avond schrijf je o.l.v. schrijver en dichter Mary Heylema een poëtische tekst. Op de tweede avond maak je daar o.l.v. beeldend kunstenaar Milou Trouwborst een beeldende reactie op. Je gaat naar huis met je eigen poëzieposter.

De eerste bijeenkomst is op 5 april van 19.00 – 21.00 uur.
De tweede bijeenkomst is op 12 april van 19.00 -21.00 uur.

Kosten: €67,50 voor twee avonden, inclusief materiaal.

Lokatie & meer informatie: Kinderboeken winkel Utrecht
Aanmelden kan via info@kinderboekwinkelutrecht.nl

 

Happy 2018!

02-01-2018

Gelukkig nieuw jaar!

Op 1 januari van dit nieuwe jaar kwam ik terug van een maand lang tijd doorgebracht te hebben in het prachtige Vietnam. Nu zit mijn hoofd vol. Vol ideeën en projecten waarmee ik het liefste zo snel mogelijk begin. Ook begin ik dit jaar met een cursus pottenbakken, wat ik al heeel lang wilde doen, en hoop op nog veel meer vlakken creatief bezig te zijn en me te ontwikkelen (nr. 1 inspiratie uit Vietnam: eten/koken).

Voor nu; de webshop is weer open en ik zal mijn mailtjes weer beantwoorden ;-)!

 

 

Tot volgend jaar!

01-12-2017

Het is december! Eindelijk! En dat zeg ik niet omdat ik zo veel van alle feesten houd. Stiekem ontvlucht ik ze dit jaar zelfs, want; de hele maand december piep ik er tussenuit in… Vietnam!

 

Mijn mailtjes* ga ik niet snel beantwoorden en in mijn webshop is alles helaas “uitverkocht”. Een kerstcadeautje kopen bij mij kan dus niet meer..

 

Wil je een beetje op de hoogte blijven van wat ik deze maand wel uitspook? Je kunt me volgen op Instagram, misschien dat ik daar af en toe wel iets van mij laat horen.

 

Tot daarna!

 

 

 

 

Dichter 6.

18-11-2017

Hoeraaaa! Het zesde nummer van DICHTER. is er! Extra bijzonder voor mij, want alle prachtige gedichten worden afgewisseld met beelden van mijn hand.

Meer info? Kopen, kijken, lezen? Ga naar hier!

 

 

Webshop Sale

13-11-2017

Het wordt kouder, de dagen korter en het jaar is al weer bijna om.. Tijd voor een grote schoonmaak in mijn atelier én tijd om cadeautjes te kopen. Daarom krijg je tot en met eind november 20% op alles in mijn webshop! (je kunt nu zelfs je cadeautje door mij laten inpakken ;-))

 

Le Bazarre markt

20-09-2017

Het kan nog net! Op de markt staan. Dit keer vind je mij en mijn werk in de Snorfabriek (overdekt!) tijdens het Snor festival op de Le Bazarre markt. Tot dan?

 

Plint agenda

20-08-2017

Voor de vroege vogels; de PLINT agenda 2018 (met omslag beeld door mij!) kun je nu al vast kopen, mét korting! 

 

Le Bazarre markt – 1 juli

26-06-2017

Op 1 juli kun je mij weer vinden op de Le Bazarre markt in Utrecht, dit keer tijdens de lancering van RAUM! Meer info: www.lebazarre.nl

 

You have my word.

15-06-2017

Op dinsdag 20 juni organiseren Dreaming of Syria en Mooie woorden een bijzondere avond in de Club Nine van TivoliVredenburg. Syrische en Nederlandse literatuur en cultuur wordt samengebracht doormiddel van storytelling, muziek, overeenkomende sprookjes, prachtige oude en nieuwe gedichten en getalenteerde (jonge) schrijvers.

Meer info

Met veel plezier ontwierp ik voor dit evenement de beelduitingen:

 

Le Bazarre markt – 11 juni

05-05-2017

Op 11 juni sta ik op de leuke Utrechts’ reizende markt Le Bazarre, samen met een boel andere makers en verkopers. Zie ik je daar?

 

It’s Nice That

26-10-2016

It’s Nice That schreef op hun website een stukje over mijn werk, je leest het hier !

 

Expositie Kapitaal Utrecht

16-09-2016

Dit weekend kun je mijn werk ‘dit is (g)een verhaal’ bekijken tijdens de Expo ‘Round 2’ in Kapitaal. Zie ik je daar?

 

Expositie ’t Koffiekafeetje

21-01-2016

Vanaf 1 februari t/m 1 april is mijn werk te zien in ’t Koffiekafeetje in Arnhem. En kom ook langs tijdens het Art Release Arnhem Festival, waar ik met deze expo onderdeel van uit maak.